Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
28/05/2020 | 04:16 h
Notícies
previsio
 
 
28/05/2020 | 04:16 h

Tècnics municipals de San Isidro visiten Palafolls per formar-se

24 d'abril de 2017Durant una setmana dues tècniques de l’Ajuntament de San Isidro (Nicaragua) seran a Palafolls per tal de formar-se en diferents assumptes que podran implementar a la seva tasca diària a l’administració local.

Des de fa anys, l’Ajuntament de Palafolls i la Diputació de Barcelona treballen desenvolupant projectes com el casal per a joves o el menjador escolar. Dins el marc de col·laboració pel desenvolupament, hi ha una altra línia de treball que aposta per fer venir a tècnics municipals del poble nicaragüenc a Catalunya per tal de conèixer i formar-se en d’altres metodologies de treball.

 

Així les dues coordinadores de St. Isidro són a Palafolls aquests dies per visitar diferents departaments de l’Ajuntament de Palafolls i conèixer el seu funcionament i aprendre metodologies susceptibles de ser aplicades en aquesta població de Nicaragua.

 

Aquest matí, per exemple, han visitat l’Escola de Les Ferreries on, a banda de visitar el centre  i xerrar amb les professores,  han explicat la realitat de l’ensenyament a San Isidro als alumnes de 5è i 6è de primària.

 

Aquesta setmana visitaran els departaments de Promoció Econòmica, l’Escola de Música, coneixeran les polítiques juvenils a Can Batlle, la gestió de les activitats esportives de Palafolls, les polítiques igualitàries al Casal de la Dona així com també es reuniran amb la Diputació de Barcelona  o l’entitat Palafolls Solidari, que aplega els esforços de la societat civil per a projectes de cooperació amb San Isidro.

 

Les dues treballadores municipals que visiten el nostre poble són l’enginyera municipal i la coordinadora dels projectes de cooperació  a San Isidro.

En anys anteriors havien visitat la nostra població mestres de San Isidro o altres treballadors municipals.Número de visites
1615
  • Visita de les tècniques de San Isidro a l'Escola Les Ferreries
  • Visita de les tècniques de San Isidro a l'Escola Les Ferreries
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043