Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
19/07/2024 | 11:30 h
Ajuntament - Salutació de l'alcalde
previsio
 
 
19/07/2024 | 11:30 h

Ben entrat ja el s. XXI tot el món que gira al voltant d’internet i de les xarxes s’ha convertit en una fantàstica eina per acostar, de forma immediata i efectiva, una ingent quantitat d’informació que, de cap altra manera, seria possible realitzar. A la vegada però, aquesta mateixa facilitat i la manca de filtres o criteri pot dificultar i, fins i tot, impedir treure tot el partit d’aquesta enorme oportunitat.

 

El que ara comenceu a visualitzar és el nostre aparador al món digital que ha d’anar creixent i evolucionant cap a una eina que sigui intuïtiva, clara i, sobretot, transparent amb un sol objectiu; acostar al ciutadà, i a tothom que ho desitgi, el coneixement i la relació amb aquesta administració local.

 

El camí a recórrer entre tots plegats és llarg però, precisament, aquest tipus de reptes són els que ens engresquen més. Ara doncs, us convido a navegar per aquesta porta a Palafolls i a descobrir tots els serveis i activitats que us posem a l’abast i a gaudir, si voleu, de la barreja de plana agrícola i boscos mediterranis, de patrimoni històric i arquitectònic, d’activitat cultural i comercial que, entre d’altres coses, acaba definint el nostre Palafolls.

 

Francesc Alemany

Alcalde de Palafolls

  • Francesc Alemany
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43