Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
19/07/2024 | 11:20 h
Turisme - Calendari festiu
previsio
 
 
19/07/2024 | 11:20 h

Palafolls compta amb un calendari de caràcter festiu marcat per la celebració de les festivitats de caràcter local i tradicional.

 • Festes1

  Les festes de Sant Lluís, Mas Reixach, Santa Maria, Sant Genís, Mas Carbó i Ciutat Jardí

  A partir del mes de juny i fins a finals d´agost Palafolls celebra les festes dels diferents nuclis de veïns del municipi. El mes de juny Sant Lluís dóna del tret de sortida pels voltants de la nit de Sant Joan per donar el relleu el mes de juliol a les festes de Mas Reixach. El mes d´agost aglutina la resta de programes festius de Santa Maria, Sant Genís, Mas Carbó i Ciutat Jardí. Per conèixer les activitats conulteu l´agenda d´activitats mensual.

  A partir del mes de juny i fins...

 • Festes3

  La Festa Petita

  Palafolls celebra la seva festa petita coincidint amb la setmana santa. L´any 2012 s´ha donat un tomb a la festa i amb el suport i la implicació de les entitats del poble s´han vinculat els actes festius a la recuperació i difusió de les tradicions catalanes. En aquest marc festiu hi tenen cabuda des de ballada de sardanes a actuacions de les formacions musicals de l´Escola Municipal de Música i Dansa o a la proclamació de la pubilla i la celebració de cercaviles per part de la Colla de...

 • Festes4

  Els Tres Tombs

  El primer cap de setmana del mes de març l´entitat La Puput organitza aquesta tradicional festa que consta del bateig dels animals domèstics davant l'església parroquial de Palafolls i les tres voltes dels cavalls pels carrers cèntrics del municipi. La festa es tanca amb un dinar popular de germanor.

 • Festes5

  Carnestoltes

  L´entitat de caràcter associatiu de la Comissió de Reis organitza la cavalcada de Carnestoltes la qual es basa en la participació d´entitats tant del municipi com de les rodalies. Aquestes entitats o grups de persones participen a la festa essent ells els encarregats de la seves carrosses i disfresses. És una festa de caràcter tradicional que compta amb una molt bona acceptació per part de totes les edats. Per conèixer la data de celebració cal consultar l´agenda d´activitats mensual...

 • Festes6

  Nadal a Palafolls

  Per les dates nadalenques el consistori, sovint amb les entitats culturals del poble, organitza un seguit d´activiats festives:
  Tió de Nadal: a mitjans de desembre la Colla Gegantera de Palafolls es fa càrrec de l´organització d´aquest acte festiu de caràcter tradicional. Juga Juga de Nadal: sota aquest nom es presenta un parc de jocs de Nadal adreçat als nens de 3 a 6 anys i de 6 a 12 anys. Els dos emplaçaments que acullen aquest esdeveniment són el poliesportiu El Palauet i el gimnàs...

 • La Festa Major

  Palafolls celebra la seva Festa Major el dia 8 de setembre. Com cada any, el municipi organitza tot un seguit d'activitats lúdico-culturals que conviden a la ciutadania el poble i dels municipis del voltant a passar uns dies de gresca.


Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43