Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
19/07/2024 | 11:38 h
Turisme - Calendari cultural
previsio
 
 
19/07/2024 | 11:38 h

Palafolls treballa en l´àmbit de la manifestació cultural primant la transversalitat i la presència de gran part de les manifestacions artístiques en el calendari anual de programació cultural.

 

Actualment Palafolls compta amb un oferta de programació cultural estable la qual es caracteritza per atendre a totes les expressions artístiques des del valor afegit de la qualitat.

 • Cultura1

  Cicle musical 4dJazz

  Els divendres del mes de juny el cicle 4dJazz aposta per un cicle ambiciós i alternatiu de música de jazz amb l´objectiu d´oferir un espai per a músics creadors.
  El cicle neix al 2008 amb un esperit de innovació i renovació constant i cada any en canvia l´emplaçament i el fil conductor, per tal de trobar l´espai que demana cada programació.

 • Cultura2

  Exposicions al MiD

  Des de l´Àrea de Cultura i Festes es promou l´expressió artística i el seu coneixement a través de l´organització d´exposicions artístiques ja siguin pictòriques, escultòriques o d´altres que apropin l´art a la població. Alhora a través de l´organització de les exposicions mensuals es vol promoure un espai des d´on els nous creadors puguin donar a conèixer les seves propsotes i arribar a un públic proper.


Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43