Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
28/05/2020 | 03:44 h
Notícies
previsio
 
 
28/05/2020 | 03:44 h

El servei educatiu municipal de l'Escola d'Adults presenta els seus mòduls formatius intensius

11 de febrer de 2019


Entre els cursos proposats hi ha un curs intensiu de llenguatge de signes, tallers intensius d'idiomes adreçat a tenir les eines bàsiques de comunicació en anglès i francès en l'entorn professional del sector turístic, cursos per adquirir competències bàsiques en l'àmbit de la informàtica, etc.A partir d'avui 11 de febrer, i fins a exhaurir places, es poden sol·licitar els cursos intensius del servei educatiu municipal de l'Escola d'Adults. A banda de l'oferta formativa anual, aquest 2019 des de l'Àrea d'Ensenyament s'ha apostat per donar formar a mòduls formatius d'entre 20 i 30 h que tenen com a objectiu donar un seguit d'eines bàsiques que col·laborin al desenvolupament personal i professional de les persones que busquen adquirir o millorar les seves competències professionals. 

Entre els cursos disponibles hi ha des de l'Ofimàtica Bàsica, al Llenguatge de Signes, a l'E·Commerce, a l'Anglès restauració / hostaleria, al Francès d'Atenció al Públic o a l'Aparadorisme, entre d'altres. 

Cada curs té un mínim (7 inscrits) i un màxim (20 / 25 inscrits segons el curs) de persones per poder dur a terme la formació i compten amb un preu assignat per l'ordenança fiscal que regula el servei (veure butlletí informatiu del servei) .

Paral·lelament, en el marc d'aquesta proposta formativa també s'ofereixen dos jornades de caràcter gratuït: L’administració electrònica en l’àmbit de les entitats. Tràmits i gestions i la Ciutadania i l'administració. Obligacions i possibilitats de l’administració electrònica.

Segons el mòdul formatiu que es vulgui impartir,  la proposta tindrà lloc un o dos dies a la setmana i s'impartirà entre el mes de març i el mes de juny d'enguany. 

Els interessats s'han d'adreçar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de 9 a 14 h i complimentar correctament la sol·licitud. També es pot fer telemàticament adjuntat la instància pròpia del servei al tràmit d'instància genèrica. Posteriorment, des de l'Àrea responsable es farà arribar una notificació a la persona en qüestió de si es compta o no amb la plaça demanada i el termini i mètode per formalitzar el pagament corresponent per poder comptar amb la plaça sol·licitada.  

 

 Número de visites
669
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043