Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
28/05/2020 | 04:22 h
Notícies
previsio
 
 
28/05/2020 | 04:22 h

Tornen les classes de gimnàs per a gent gran

26 de novembre de 2018


Un treball adequat i específic ajuda a millorar la qualitat de vida de les persones gransDes d’aquest dilluns es tornen a posar en marxa les sessions de treball físic especialment dissenyat per a persones grans del nostre municipi. És un servei que posa en marxa l’àrea de Serveis Socials del nostre Ajuntament amb la voluntat de millorar la qualitat de vida de la gent gran.

 

Es tracta de sessions d’una hora de durada amb exercicis físics adaptats i especialment dissenyats pels destinataris d’aquestes classes. De fet el servei el presta una empresa especialitzada amb un fisioterapeuta que planifica i programa els exercicis atenent a les persones grans que hi participen.

 

Un acurat treball físic pot millorar la qualitat de vida de les persones grans, ja que evita problemes musculars i articulars. És per això que l’Ajuntament de Palafolls fa anys que programa aquest tipus d’activitats físiques adaptades per a gent gran.

 

Les classes es fan els dilluns i dimecres a 3 emplaçaments diferents. A les 9 del matí el gimnàs es fa al Forroll, al barri de Sant Lluís. Just després la classe es repeteix a la sala de gimnàs del Casal de la Dona del Centre de Palafolls i, en acabat, són els usuaris i usuàries del respir els qui tenen un treball físic específic amb el fisioterapeuta que desenvolupa aquestes classes.

 

En tots els casos són classes de gimnàs gratuïtes, però per poder assistir cal primer visitar l’Àrea de Serveis Socials, ja que es tracta d’una activitat amb places reduïdes.Número de visites
598
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043