Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
19/07/2024 | 12:09 h
previsio
 
 
19/07/2024 | 12:09 h

S'activa l'enquesta de valoració del Fem Palafolls

10 de juliol de 2024


El consistori fa una crida a la participació per tal de recollir la opinió de la ciutadania i poder millorar, entre tots i totes, la següent edició del festival


Amb la voluntat d'apropar la política local als palafollencs i les palafollenques, l'Ajuntament posa a disposició de la ciutadania una enquesta digital per recollir la seva opinió respecte als diferents actes realitzats al municipi el passat 28, 29 i 30 de juny, en el marc del festival Fem Palafolls.

 

Una vegada més, des de la regidoria de Participació Ciutadana, s'anima als veïns i les veïnes que van assistir-hi a participar-hi, aportant propostes de millora, crítiques constructives i opinions sinceres amb l'objectiu de millorar de cara a l'edició vinent.

 

El període de votació s'inicia avui i s'allargarà un parell de setmanes, fins el 24 de juliol. Els resultats es faran públics uns dies després, quan les regidories de Participació Ciutadana i Comunicació hagin recollit i interpretat les dades.

 

L'enquesta es completa en poc més de 3 minuts i es demana el perfil de la persona votant (franja d'edat, gènere i residència) i tretze preguntes relacionades amb les activitats del festival. Es pot accedir al formulari clicant aquí.

 

Notícia_portada (100).pngNúmero de visites
252
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43