Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
19/07/2024 | 10:37 h
previsio
 
 
19/07/2024 | 10:37 h

Les entitats ja poden sol·licitar una parada pels Sopars a la fresca

4 de juliol de 2024


Fins el divendres 12, les entitats de Palafolls poden demanar l'ocupació temporal de la plaça de les Valls d'Ax durant la Festa Major d'enguany


La Junta de Govern Local ha aprovat aquesta setmana el calendari i els requisits que han de regir les bases reguladores de l'atorgament de llicències per les parades dels Sopars a la fresca, en el marc de la Festa Major de Palafolls.

 

Per a l'ocupació temporal de la plaça de les Valls d'Ax, concretament els dies 7, 8 i 9 de setembre de 20.00 a 00.00 hores, les entitats de Palafolls inscrites en el Registre Municipal poden presentar la seva sol·licitud fins el divendres 12 de juliol (inclòs).

 

Les parades o casetes consisteixen en un barracó de 24 metres quadrats de superfície, concretament de 6x4 metres. Cal tenir en compte que el nombre de llicències que s'atorgarà serà un màxim de sis. La finalitat és oferir un servei de subministrament de menjar, begudes o postres a les persones assistents a l'espai.

 

A més, d'aquesta manera, el consistori dona suport a les entitats sense ànim de lucre que organitzen, durant tot l'any, activitats obertes pels palafollencs i les palafollenques. Les associacions adjudicatàries hauran de destinar íntegrament els beneficis obtinguts a finançar les despeses que es derivin de les seves pròpies activitats.

 

Com sol·licitar-ho?

 

Per a optar-hi, cal demanar-ho mitjançant la presentació de la instància normalitzada, a través del tràmit creat a la Seu Electrònica.

 

És indispensable que les entitats estiguin al corrent de pagament amb l'Ajuntament de Palafolls per obligacions contretes anteriorment i/o per obligacions en matèria de Seguretat Social i Hisenda. També és important destacar que només es pot presentar una sol·licitud per associació.

 

Finalitzat el termini, la Junta de Govern Local aprovarà la llista provisional de participants, així com el termini per esmenar les sol·licituds, si s'escau, que serà de 10 dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació de l'acord.

 

Amb l'aprovació de la llista definitiva, es girarà la taxa d'ocupació de la via pública d'acord amb la tarifa 3.2, article 6 de la Ordenança Fiscal número 22 Taxa per parades, barraques, casetes de venda, espectacles o atraccions situats en terrenys d'ús públic i indústries del carrer i ambulants. Es tracta d'un únic pagament de 197 euros, requisit indispensable per poder consolidar la participació definitiva en l'activitat.

 

Per a més informació, es poden consultar les bases reguladores clicant aquí.

 

Notícia_portada (97).pngNúmero de visites
210
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43