Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
15/10/2019 | 06:18 h
Notícies
previsio
 
 
15/10/2019 | 06:18 h

Ràdio Palafolls i l'Institut Font del Ferro donen forma al projecte Memòria Viva

21 de març de 2019El projecte forma part d'una de les línies de treball amb la que el centre de secundària de Palafolls desenvolupa el Servei Comunitari que han de fer els alumnes d'ESO.

 

El Servei Comunitari és un instrument per desenvolupar una de les competències bàsiques marcades pel currículum de secundària, la competència social i ciutadana. És en aquest marc d'acció que Ràdio Palafolls proposa al centre educatiu de secundària de la nostra població el projecte de Memòria Viva. I en què consisteix? Els prop de12 alunnes que s'hi han adherit enregistraran entrevistes a la gent gran de la nostra localitat amb el mitjans tècnics amb el que compta la ràdio municipal. L'objectiu és aconseguir material que faci perdurar la història local recent. Posteriorment, aquest material serà editat i es valorarà com se'n farà la seva difusió. 

 

L'óbjectiu d'aquest projecte, així com qualsevol dels atres que s'insereixen en la formació en Servei Comunitari que han de fer els alumnes d'ESO,  és garantir que els estudiants al llarg de la seva trajectòria escolar i en el marc curricular experimentin i protagonitzin accions de compromís cívic, aprenguin en l’exercici actiu de la ciutadania i posin en joc els seus coneixements i capacitats al servei de la comunitat. L’activitat de servei comunitari forma part del currículum, per tant té caràcter obligatori i formar part de la programació d’una o vàries matèries. 

 Número de visites
316
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043