Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
15/10/2019 | 06:23 h
Notícies
previsio
 
 
15/10/2019 | 06:23 h

La Rua de Carnestoltes de Palafolls premiarà la millor carrossa o comparsa

29 de gener de 2019


Hi haurà gratificacions per a una desena de grups participants i un premi de 500€ a la millor carrossa o comparsaLa Comissió de Reis i Carnestoltes de Palafolls, juntament amb el Cafè i l’Ajuntament de Palafolls, està acabant d’enllestir l’edició d’enguany del carnaval.

Aquest any la rua serà el diumenge dia 10 de març i, com l’any passat, es farà al migdia recorrent el centre de Palafolls.

 

Com sempre l’Ajuntament de Palafolls gratificarà a 10 carrosses i comparses la seva participació a la rua palafollenca. Ho farà amb 100€ per cada una. Una gratificació que vol ajudar a les colles i entitats participants en les despeses  derivades d’elaborar les carrosses i les disfresses.

 

La principal novetat d’enguany de la rua palafollenca és que es gratificarà amb 500 € aquella carrossa que, segons els criteris de la Comissió de Reis i Carnestoltes i el Cafè de Palafolls, sigui la millor d’entre totes les participants.

 

Aquesta setmana s’ha obert el termini d’inscripcions per a colles, grups, carrosses i comparses que vulguin participar de la rua palafollenca.

Han de demanar  la participació a través d’un formulari al web municipal (seguir enllaç de la dreta). Només 10 dels grups podran optar a la gratificació dels 100€. I es decidiran seguint el barem següent;

 

  • Ser una entitat o empresa del municipi (entre entitats es valorarà la participació en l’organització d’activitats i la seva implicació en la promoció cultural i social de Palafolls)
  • L’antiguitat de participació i implicació en l’organització de la Rua de Palafolls
  • Ser resident del municipi de Palafolls
  • L’ordre d’inscripció

 

Per optar a les gratificacions  cal que les carrosses facin almenys 3 metres de llargada per 2 metres d’amplada. La gratificació també podrà ser atorgada a comparses sense carrossa amb un estil i una disfressa destacada i amb un mínim de 30 persones. Igualment per poder rebre la gratificació corresponent cal que els vestits o disfresses amb els quals es participa tinguin una mínima dignitat i treball per part de la colla inscrita.

 

Els grups que no aconsegueixin gratificació podran participar igualment a la rua palafollenca seguint les bases de la convocatòria (adjuntes a aquesta notícia) per fer una rua lluïda i divertida

 Número de visites
621
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043