Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
28/05/2020 | 02:46 h
Notícies
previsio
 
 
28/05/2020 | 02:46 h

Palafolls reinventa el seu himne amb ritme de salsa

13 de desembre de 2018


S'estrenarà a la inauguració del teatre, i abans a l'assaig obert d'aquest dissabte.Just fa 30 anys s’estrenava l’Himne de Palafolls en la seva versió oficial i solemne. Ho va fer en el marc de la Festa Major del 1988 i uns anys més tard, també en una festa major, es va reinterpretar en versió rock.

 

Ara coincidint amb la reinauguració del teatre municipal, s’ha tornat a reformular l’himne de Palafolls, ara en versió salsera.

 

L’encarregat dels arranjaments serà el mateix autor musical de l’himne, José Manuel Pagán, qui va guanyar un premi Gaudí per la música de la pel·lícula “Pa negre”.

 

Pagán, és músic professional i dirigeix des de fa anys l’Orquestra de la Bona Sort, composada per persones amb malaltia mental de la Fundació del Molí del nostre poble. Una altra de les passions de Pagán és la pintura i aquests dies es poden veure alguna de les seves obres a les parets del MiD. Justament aquest dissabte, a la tarda, es farà l’acte de cloenda de l’exposició i serà en aquest acte quan els palafollencs podrem escoltar per primera vegada la versió salsera de l’himne, ja que s’oferirà un assaig obert a la ciutadania.

 

De moment no es té gaires dades d'aquesta nova versió, pel que caldrà esperar a dissabte per descobrir-ne més.

 

L’estrena oficial d’aquesta versió de l’himne de Palafolls es podrà sentir a la festa de reinauguració del teatre municipal.

 

Si Pagán es va encarregar de la música de l’Himne de Palafolls, la lletra és de Roser Corbera i es va incloure el un treball discogràfic que sota el nom de Somnis a Palafolls, també incloïa la Sardana de Palafolls, una cançó dedicada al Castell o una recuperació del Contrapàs de Sant Genís.Número de visites
642
  • Himne de Palafolls
  • Himne Rock de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043