Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
15/10/2019 | 05:59 h
Notícies
previsio
 
 
15/10/2019 | 05:59 h

Bel Olid i Natza Farré parlaran de literatura i poesia a Palafolls

26 d'abril de 2017Serà aquest divendres, 28 d’abril, en una nova sessió del cicle “Dones que parlen, converses entre escriptores”.

L’activitat, organitzada per la Revista RIP amb el suport de l’Ajuntament de Palafolls i de la Institució de les Lletres Catalanes de la Generalitat de Catalunya, pretén reunir a destacades escriptores de la literatura catalana per tal de, simplement, conversar sense cap guió prèvi o estructura preconcebuda.

La mataronina Bel Olid és escriptora, traductora i professora universitària i actualment és la presidenta de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana.

 

Entre les seves obres més destacades hi ha Vides mínimes, Passions mínimes o, la publicada l’any passat, Vent més salvatges.

L’altra ponent serà la periodista Natza Farré, qui es descriu com a pessimista i persistent. Des de fa anys és guionista de programes de ràdio  i recentment ha publicat el seu segon llibre, 'Curs de feminisme per microones'.

 

Les dues conversaran sobre literatura, poesia i feminisme a la 3a trobada del cicle “Dones que Parlen”. En la primera, que es va fer al febrer, van trobar-se Laura Borràs i Montse Castellà. En la segona sessió, al març, van ser Dolors Miquel i Flàvia Company les que van parlar de literatura i poesia a la Biblioteca de Palafolls.

 

 “Dones que parlen, converses entre escriptores” és una activitat que comença a les 20h amb entrada gratuïta i oberta a tothom.Número de visites
1421
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043