Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
28/05/2020 | 02:54 h
Notícies
previsio
 
 
28/05/2020 | 02:54 h

La fotografia de paisatges es dona cita a la sala d'exposicions municipals de l'edifici MiD

19 de febrer de 2019


El dimecres 20 de febrer a les 20 h tindrà lloc la inauguració de la proposta expositivaAquest mes la fotografia torna a ser l'expressió artística que passa a ocupar les parets de la sala d'exposicions municipals de l'edifici MiD. En aquesta ocasió són els paisatges el comú denominador de les propostes dels autors Montserrat Guzmoan i Adolf Gómez. Tot dos fotògrafs proposen als que s'apropin a veure l'exposició viatjar per una estona per Islàndia, les Illes Lofoten i els Parcs Nacionals de l'Oest dels Estats Units. Tots tres són indrets emblemàtics del planeta i reconeguts per ser meravelles del món. 

Les fotografies que es poden veure a la sala municipal de l'edfici MiD fins el 17 de març permeten deleitar les mil i una forma amb les que la terra, l'aigua i el gel es donen cita als diferents continents. 

En col·laboració amb l'AFIC de Blanes, els dos autors deixen palès com la fotografia és un art que des de l'afició permet professionalment capturar moments i racons que deixen testimoni d'un moment i un lloc. 

 Número de visites
518
  • Exposició MiD febrer 2019 - Paisatges de Terra, Aigua i Gel
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043