Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
16/09/2019 | 18:11 h
Notícies
previsio
 
 
16/09/2019 | 18:11 h

El centre de Palafolls viatja en el temps per celebrar la Fira Medieval

27 d'abril de 2017Aquest cap de setmana arriba la cinquena edició de la Fira Medieval de Palafolls que omplirà de parades, activitats i exhibicions de l’edat mitjana el centre de la nostra localitat.

Les parades, totes elles ambientades especialment de l’època medieval, s’instal·laran des de dissabte al matí i fins diumenge al vespre a la plaça de Poppi i s’hi podrà trobar tota classe d’articles d’alimentació, com ara embotits o coques, però també botigues de roba, bijuteria o d’altres elements de regal. A més, durant el cap de setmana hi haurà petites actuacions d’animació ambientada en l’edat mitjana, que ajudaran a recrear l’ambient medieval.

 

Paral·lelament el certamen també oferirà dues exposicions als visitants. Una d’elles sobre la Santa Inquisició en la què es farà incidència en els mètodes de tortura usats per aquesta institució medieval. També hi haurà una exposició d’armes d’aquesta època i d’escuts.

 

La Fira Medieval va néixer a Palafolls l’any 2012 i des de llavors se n’han fet 4 edicions, amb 2 empreses diferents. De fet, enguany la Fira Medieval estrena empresa organitzadora, pel què tota la posada en escena, la decoració i els espectacles seran igualment nous al nostre municipi.

 

La fira està organitzada per l’Associació de comerciants i Empresaris de Palafolls (ACEP) i compta amb el suport de l’Ajuntament de Palafolls i de la Diputació de Barcelona.Número de visites
1384
  • Fira Medieval a Palafolls. Arxiu
  • Fira Medieval a Palafolls. Arxiu
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043