Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
28/05/2020 | 03:43 h
Notícies
previsio
 
 
28/05/2020 | 03:43 h

La mostra d'art multidisciplinari de Palafolls, fiSures, conta les hores per donar el tret de sortida a la seva tercera edició aquest 18 de juny

17 de juny de 2016Tot i la previsió de mal temps, es conten les hores per poder iniciar la que serà la tercera edició de la mostra d'art multidisciplinari de Palafolls.  Aquest dissabte 18 de juny fiSures presenta activitats artístiques matí, tarda, vespre i nit. Des d'interseccions de carrers, a aparadors, al singular edifici del Jutjat de Pau o la recent restaurada masia de Can Batlle – local jove, així com places i parcs municipals seran els emplaçaments que aixoplugaran obres de crítica social, dansa, performance, mapping, acció sonora i d'altres propostes de caràcter emergent.

Al matí hi haurà dos espectacles encarregats d'apropar l'art emergent a la gent de peu. A les 11.45 h la ballarina Lídia Moraño presentarà a la plaça de El Cafè Reaccionari. En cas de mal temps l'acte es programaria a l'edifici MiD [Fòrum Palatiolo, s/n]. A les 12.10 h, un espactacle d'improvització, Absenta, es donarà cita a l'edifici del Jutjat de Pau-Caserna de Policia. 

A la tarda la dansa acrobàtica es farà present a les 18 h a la plaça Joaquim Ruyra a càrrec de la companyia Le Fil Chante, mentre a les 18.30 h l'espectacle Monólogos poligoneros a càrrec de David Priego ocuparà de nou el Jutjat de Pau-Caserna de Policia. A les 20 h, una intervenció de dansa, teatre i mapping creat per Antonella d'Ascenzi tindrà lloc a la sala d'exposicions de l'edifici MiD. Els darrer actede la tarda és l'espectacle de dansa El goce de su voz de 360 Grados de Danza Contemporánea que es farà a peu del carrer Francesc Macià. En cas de pluja es programaria a l'edifici MiD. Durant tot la tarda el c/ Major acollirà en un parador la performance Obra reciclada i a l'atzar de vocació anònima de l'artista blanenc Rafael Gracia. 

A la nit tots els espectacles es concentraran al local jove de Can Batlle des de les 22 h fins a mitja nit amb microteatre i teatre de petit format. A les 23.45 h la colla de diables, Diablesfolls, seran els encarregats de l'acte de cloenda d'aquesta edició amb un castell de focs. 

S'adjunta programa detallat de tota la programació a aquesta mateixa notícia.Número de visites
2660
  • fiSures Palafolls 2016, "prèvia" 14 de juny - celebració 18 de juny
  • Programa fiSures mapa ubicació festival 18 de juny 2016
  • Programa fiSures espectacles programats III edició, 18 de juny 2016
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043