Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
15/10/2019 | 06:57 h
Incidències a la via pública
previsio
 
 
15/10/2019 | 06:57 h
Inici >

La consideració d’anomalia o d'incidència a la via pública correspon als responsables tècnics de l’Ajuntament de Palafolls. Aquest formulari possibilita que qualsevol ciutadà informi i indiqui de manera completa i detallada d’una possible anomalia a la via pública. Els tècnics de l’ajuntament de Palafolls, dels quals es considera vàlid el seu criteri, establiran les mesures escaients de cara a donar resposta i solució a l’anomalia acreditada.


  • Considera que l'anomalia repercuteix a la seguretat viària o de persones? *
    Imports  • Necessitat de senyalització viària *
    Imports  •  He llegit i accepto les condicions legals
  • * Camps obligatoris

Avís sobre la protecció de dades personals


L’enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals de l’Ajuntament de Palafolls.

L’Ajuntament de Palafolls utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.


Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043