Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
Ensenyament
previsio
 
 
19/11/2017 | 19:03 h
Inici >

Ensenyament

Un dels aspectes que més importància tenen en una societat és l'educació. Tenint en compte el creixement que ha sofert Palafolls en els últims anys, des de la Regidoria d'Ensenyament vetllem per al correcte procés d'escolarització obligatòria dels infants a partir de l'any fins que finalitza la seva etapa d'escolarització. 

 • escola pares i mares

  24/10/2017

  Reobre, un any més, el curs de l'Escola de Pares i Mares de Palafolls

  L’escola de pares i mares és una iniciativa que sorgeix per donar suport a les famílies en la tasca d’educar els seus fills. Un suport que es materialitza en dues línies de treball. La primera amb xerrades participatives, específiques  i sempre centrades en diferents aspectes educacionals. La segona, un servei d’atenció personalitzada a les famílies, amb entrevistes individualitzades  d’assessorament...

 • Correllengua

  19/10/2017

  Demà comença el Correllengua a Palafolls

  El nostre municipi es suma, per segona vegada, a la realització d’activitats en el marc del Correllengua, una iniciativa popular que se celebra anualment en els diferents territoris de parla catalana. L’objectiu del Correllengua és mostrar la vitalitat de la llengua catalana i fomentar-ne el seu ús social.

 • Casal d'Estiu de Palafolls

  31/8/2017

  Acaba el Casal d’Estiu de Palafolls

  La pluja ha acompanyat aquest dijous en l’últim dia del Casal Municipal d’Estiu de Palafolls. Uns 300 nens i nenes han gaudit de les diferents sortides, manualitats, tallers i activitats d’aigua que s’han programat en aquests mesos d’estiu. Totes les activitats, dirigides per monitors i monitores s’han adaptat segons les edats dels participants.

 • Imatge d'arxiu del Casal d'Estiu de Palafolls

  28/6/2017

  Reunió de pares i mares del casal

  Demà dijous es farà la reunió de pares i mares dels participants al Casal Municipal d’Estiu de Palafolls  que començarà aquest proper mes de juliol.
  A la reunió es donarà tota la informació necessària sobre el funcionament, les necessitats i el desenvolupament de l’activitat estival que enguany reunirà a 215 nens i nenes d’edats compreses entre els 3 i els 13 anys.

 • Ajuts menjador escolar

  22/5/2017

  S’obre convocatòria pels ajuts de menjador escolar pel proper curs

  El Consell Comarcal del Maresme ha obert una nova convocatòria per sol·licitar ajuts individuals de menjador escolar pel proper curs 2017-2018.

Més notícies

Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona