Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
15/10/2018 | 11:21 h
Serveis Socials
previsio
 
 
15/10/2018 | 11:21 h
Inici >

Serveis Socials

 • respir.jpg

  11/10/2018

  El servei de Respir té llista d’espera

  Es tracta d’un centre d’atenció per a persones amb un determinat grau de dependència per raons d'edat i/o discapacitat. Es diu Respir ja que la seva finalitat és cuidar de les persones depenents i, de retruc millorar la qualitat de vida dels cuidadors, proporcionant-los un temps de descans i donant resposta a determinades situacions familiars imprevistes.

 • El curs començat ahir al MiD

  3/10/2018

  22 dones comencen avui el taller Empodera’t a Palafolls

  Aquest matí ha començat al nostre municipi un nou taller destinat a dones. Es tracta del taller Empodera’t, que vol  donar eines a totes aquelles dones que estiguin immerses en un procés de canvi vital.
   
  Unes eines que s’assoleixen treballant l’autoestima, el poder personal, la gestió de les emocions o les habilitats socials com a eines d’empoderament.

 • Pals

  26/9/2018

  Palafolls celebra a partir de divendres el Cap de Setmana de la Gent Gran

  Un any més l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls ha preparat un cap de setmana amb diferents activitats especialment dirigides i dissenyades a la gent gran del nostre municipi. Les activitats s’estendran fins dilluns i inclouen visites culturals excursions, passejades i ball.

 • L-Associacio-Ethos-registra-un-centenar-de-persones-totalment-rehabilitades-des-de-la-seva-creacio.jpg

  19/9/2018

  Grup de Suport emocional i Ajuda Mutua per a cuidadors no professionals

  Moltes vegades són persones no professionals les que s’encarreguen de cuidar a d’altres persones depenents, com ara gent gran o persones amb disminució entre d’altres. Això comporta que, en alguns casos, aquests cuidadors pateixin una sobrecàrrega emocional i física.

 • empoderamiento_paciente_farmacia.jpg

  5/9/2018

  Nou taller d’empoderament personal per a dones aquesta tardor a Palafolls

  L’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls ha programa un taller d’empoderament  que es farà entre els mesos d’octubre i novembre al nostre municipi.

Més notícies

Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043