Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
18/04/2019 | 15:26 h
Serveis Socials
previsio
 
 
18/04/2019 | 15:26 h
Inici >

Serveis Socials

 • Expressió plàstica

  14/4/2019

  L'Àrea de Serveis Socials dinamitza els tallers adreçats a potenciar l'expressió i l'autoestima personal

  L'Àrea de Serveis Socials compta amb un gran nombre de serveis adreçats a les persones de totes les edats així com la gestió d'importants mesures de prevenció i atenció personal i familiar. A banda, l'àrea promou l'organització de diferents talles i activitats. Un d'ells arriba aquest mes de maig, concretament el 9 de maig, sota el títol Treballem les emocions des de la creació plàstica....

 • Concentració APRONIS suport entitats socials 5 de febrer de 2019

  5/2/2019

  La fundació Aspronis ha demanat avui al consistori que porti al seu plenari una moció de suport pel sosteniment de les entitats de caràcter social

  A les 13 h d'avui dimarts 5 de febrer la plaça de l'Ajuntament ha estat protagonista d'una reclamació del sector de caràcter social per part de la Fundació Aspronis que compta des de fa molts anys a Palafolls amb el Centre d’Atenció Especialitzada (CAE) i Residència Pinya de Rosa a l'avinguda Costa Brava. 
  L'objectiu era fer saber de les seves queixes per la manca de suport que en els darrers...

 • Auditoria energètica

  30/1/2019

  10 habitatges passen l’auditoria energètica a Palafolls

  El programa Auditories i intervenció als habitatges en situació de pobresa energètica, impulsat per la Diputació de Barcelona, vol millorar l'eficiència energètica dels habitatges de famílies en situació de pobresa energètica, reduir les despeses de subministraments bàsics (electricitat, aigua i gas o altres combustibles) i millorar la qualitat de vida de les persones beneficiàries.

 • Signatura del conveni

  10/12/2018

  L’Ajuntament i Sorea renovant el Fons Solidari per a famílies vulnerables

  Aquest matí l’alcalde  de Palafolls, Valentí Agustí i el director regional de Sorea, Ramon Albareda, han signat un nou conveni per comptar amb un nou Fons Solidari de la companyia d’aigua.

 • IMG_4410.JPG

  26/11/2018

  Tornen les classes de gimnàs per a gent gran

  Des d’aquest dilluns es tornen a posar en marxa les sessions de treball físic especialment dissenyat per a persones grans del nostre municipi. És un servei que posa en marxa l’àrea de Serveis Socials del nostre Ajuntament amb la voluntat de millorar la qualitat de vida de la gent gran.

Més notícies

Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043