Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
Medi Ambient
previsio
 
 
19/11/2017 | 19:04 h
Inici >

Medi Ambient

 • NetejaViàriaPalafolls2017

  7/11/2017

  L'Ajuntament millora el servei de neteja viària amb més freqüència i vetllant pel compliment de la normativa de soroll local

  En uns dies es fa efectiva la signatura del nou contracte de servei per a la neteja viària del nostre municipi. El contracte atorgat a través del provés de licitació, és a dir, a través d'un procés pel qual el consistori va fer una petició d’ofertes a diversos proveïdors per adquirir el servei, contempla tot un seguit de millores.

 • Bassa del Molí d'en puigvert

  20/10/2017

  Curset gratuït per descobrir la natura de Palafolls

  Quin és el clima del nostre poble? Quina orografia té? Quines són les principals espècies vegetals que tenim? I quins conreus?
  El nostre municipi té una gran riquesa natural. Per tal de conèixer-la l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palafolls ha organitzat un curset de 3 jornades en les que es podrà descobrir l’entorn natural de Palafolls.

 • Setmana per a la Mobilitat Sostenible i Segura 2017

  18/9/2017

  Palafolls es suma a la Setmana per la Mobilitat Sostenible i Segura

  Del 16 al 22 de setembre se celebra arreu de Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.
   
  Sota...

 • Tram de riera netejat aquests dies

  31/8/2017

  L’Ajuntament neteja rieres abans de l’inici del període de pluges

  Aquests dies el consistori està arranjant alguns trams de rieres que passen pel nostre municipi per tal de tenir-les preparades abans de l’inici de la tardor i per tant, de l’inici de la temporada de pluges i tempestes.

 • Foguera de St. Joan

  22/6/2017

  Sant Joan amb responsabilitat a Palafolls

  L’actual situació climàtica, amb falta de pluges i altes temperatures, obliga a extremar les precaucions per aquesta propera revetlla de St. Joan.
  L’Ajuntament de Palafolls recorda que des de març i fins octubre estan en marxa les mesures de prevenció d’incendis forestals recollides a la llei catalana.

Més notícies

Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona