Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
Cultura, Entitats i Festes
previsio
 
 
19/11/2017 | 18:56 h
Inici >

Cultura, Entitats i Festes

L’Àrea de Cultura i Entitats de Palafolls té com a objectiu general promoure la cultura i la difusió artística entre tots els ciutadans del municipi, tenint en compte totes les generacions que hi conviuen. La promoció de la cultura té dues vessants: per una banda, es reforça la cultura tradicional catalana ,i per altra band,a s’introdueixen actuacions de caràcter innovador i de qualitat.

Des de l’Àrea de Cultura es té cura i es potencia els nous artistes emergents, facilitant llocs d’assaig i actuació. Això converteix Palafolls en una plataforma de promoció de la cultura i la difusió artística a la comarca.

El volum més gran d’actuacions que es duen a terme són les de programació musical i les infantils. La programació musical té com a objectiu principal promoure la música i els artistes emergents; i la infantil respon a les característiques demogràfiques del municipi, en què la major part de la població forma part d’aquest grup d’edat.

 • Imatge del moviment contra l'assetjament sexual #MeToo

  2/11/2017

  La campanya contra l'assetjament i les agressions de gènere #MeToo també fa acte de presència a Palafolls

  La sala d'exposicions de l'edifici MiD reflexiona sobre aquesta problemàtica i ho fa convidant a travessar un laberint d'ombres femenines que des del seu cor interpel·len als visitant amb frases com «el gènere està entre les orelles i no entre les cames», « el silencio estimula al verdugo», «alguna cosa faries, no?», «There is no denying that violence by men against women is a violation...

 • Correllengua

  19/10/2017

  Demà comença el Correllengua a Palafolls

  El nostre municipi es suma, per segona vegada, a la realització d’activitats en el marc del Correllengua, una iniciativa popular que se celebra anualment en els diferents territoris de parla catalana. L’objectiu del Correllengua és mostrar la vitalitat de la llengua catalana i fomentar-ne el seu ús social.

 • Programa d'actes de la Festa Major

  7/9/2017

  On es faran els actes si plou en aquesta Festa Major?

  Amb les previsions d'alguns possibles episodis de pluges els propers dies, l'Ajuntament de Palafolls a buscat emplaçaments alternatius i coberts per evitar anul·lar el màxim nombre possible d'activitats programades.

 • Imatge antiga de Palafolls des del turó de Can Jordà

  4/9/2017

  Recorregut històric per conèixer l’evolució de Palafolls en els últims 500 anys

  Demà dimarts al vespre es fa la principal novetat en els actes de la Pre-#FestaMajorPLF. Es tracta d’un recorregut guiat pel passat històric del nostre municipi. Més concretament,  per descobrir com i perquè va créixer el veïnat de Les Ferreries, el que actualment és el centre de Palafolls. Descobrirem, de la mà de l’apassionat per la història local, Xavier Salicrú, perquè es comença...

 • En Guillem i la Guiomar de Palafolls

  1/9/2017

  Cap de setmana de Pre-#FestaMajor, amb permís del temps

  Tot i que oficialment la Festa Major començarà el proper dijous amb el musical de “El llibre de la selva” com a Pregó, aquest cap de setmana escalfem motors amb activitats per a tota la família.

Més notícies

Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona