Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
20/11/2018 | 22:25 h
Notícies
previsio
 
 
20/11/2018 | 22:25 h

Palafolls celebra a partir de divendres el Cap de Setmana de la Gent Gran

26 de setembre de 2018


Un ball, una passejada, una excursió i un taller de risoteràpia entre els actes d'enguany.Un any més l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls ha preparat un cap de setmana amb diferents activitats especialment dirigides i dissenyades a la gent gran del nostre municipi. Les activitats s’estendran fins dilluns i inclouen visites culturals excursions, passejades i ball.

 

Divendres començaran les activitats amb una caminada a peu fins el Molí d’en Puigverd. Es sortirà tocades les 9 del matí des del Casal de l’Avi i el preu inclou l’esmorzar. Per participar en aquesta activitat cal inscripció prèvia i té un cost d’1€.

 

L’endemà dissabte està programada l’excursió cultural i recreativa. Al matí es visitarà la població de Pals, al Baix Empordà, i en acabat s’anirà a dinar en un bufet lliure de Salt. A la tarda hi haurà estona per visitar el centre comercial d’aquesta localitat gironina. Aquesta activitat requeria d’inscripció prèvia i de fet  ja s’han completat dos autocars sencers.

 

El diumenge es farà el ball al Casal d’Avis. Serà a partir de les 18.30h, obert a tothom, i amb música del grup “Sombras de Luna”. Durant el ball es farà l’Homenatge a les parelles que celebren aquest any els 50 anys de casats, però també es farà un sorteig de regals.

 

Passada la festa, arribarà dilluns el moment de riure. Serà amb un taller de risoteràpia, al servei de respir a partir de les 10h a càrrec d’Angel Sánchez, terapeuta del Riure.

 

Al nostre municipi hi ha dos casals d’avis molt actius en activitats lúdiques i en serveis a la gent gran.

 

Podeu consultar la seva oferta al web de l’Ajuntament o a les seus dels dos casals: Al centre i al barri de St. Lluís.

 Número de visites
118
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043