Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
18/03/2019 | 22:37 h
Notícies
previsio
 
 
18/03/2019 | 22:37 h

Comencen les preinscripcions a l'Escola de Música i Dansa pel proper curs

23 de juliol de 2018


Tots els interessats a fer qualsevol curs han de formalitzar la preinscripció, ja que les inscripcions fetes al maig han quedat anul·lades. Els preus pel proper curs s'establiran en un proper plenari a finals de mes.  

Aquest dilluns ha començat un nou procés de preinscripció per a l’Escola de Música i Dansa de Palafolls. Fins al 6 d’agost es podrà formalitzar la preinscripció i sol·licitar així plaça pels diferents cursos i itineraris formatius oferts a l’escola.

Aquesta preinscripció no suposa el pagament de cap quota, ja que els preus pel proper curs encara no estan definits, després de les modificacions que es preveuen introduir en les tarifes del servei en els propers dies.

Aquestes preinscripcions ajuden a valorar l’oferta i la demanda de cursos i a l’organització de grups de cara al proper curs, i  anul·len les que es van fer fa unes setmanes.

Així, tothom ha de seguir el procés de preinscripció iniciat avui  a l’Escola de Música i Dansa de Palafolls.

 

Calendari de preinscripció

 

  • PREINSCRIPCIONS: Del 23 de juliol al 6 d’agost
  • COM S’HA DE FER:Al registre d’entrada de l’Ajuntament per instància i complimentant l’annex específic sol·licitant els cursos.
  • ATENCIÓ AL PÚBLIC :Del 23 al 25 de juliol i de l’1 al 3 d’agost de 10.00 a 13.30 h per tal de respondre dubtes, explicar l’itinerari formatiu, etc., a l’edifici de l’Escola municipal de Música i Dansa
  • PUBLICACIÓ DE LA LLISTA D’ADMESOS ALS CURSOS:A partir del 21 d’agost al tauler d’anuncis oficial de l’Ajuntament
  • PROPOSTA DELS HORARIS DELS CURSOS ALS ALUMNES:Es comunicaran del 12 al 14 de setembre
  • MATRÍCULACIÓ:Del 18 al 20 de setembre fent efectiu l'import de la matrícula i l'aportació de la documentació sol·licitadaNúmero de visites
468
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043