Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
Notícies
previsio
 
 
16/08/2018 | 10:29 h

Fins el 25 de maig es pot formalitzar preinscripció al curs escolar 2018-2019 de l'Escola municipal de Música i Dansa

15 de maig de 2018


El centre compta amb matrícula oberta però centralitza la formalització de les sol·licituds el mes de maig per tal d'organitzar els grups formatiusEls interessats en impartir classe de música o dansa el proper curs escolar 2018-2019 ja poden formalitzar la seva sol·licitud de preinscripció a través del formulari telemàtic habilitat en aquest mateix web [enllaç directe]. 

Cal complimentar degudament tots els camps i seleccionar les especialitats musicals o de dansa que es volen rebre per tal de poder gestionar les aules del centre. 

Recordem que entre les especialitats de dansa impartides hi ha des de l'especialitat Pre-Ballet (p5 i 1r), Ballet ( a partir de 2n), Flamenc o Balls de Saló. Pel que fa a la música, el llenguatge musical compta amb els nivells de     Roda d'instruments (nens/es 6 i 7 anys), l'acordió, el piano, el piano modern, el cant, la guitarra, la guitarra elèctrica, el violí, el clarinet, el saxo, el trombó, la trompeta, la flauta travessera, el flabiol, el tible, la tenora, el fiscorn, el contrabaix, el baix i la bateria. Finalment l'Escola municipal de Música i Dansa també ofereix poder format part i especialitzar-se en les següents agrupacions instrumentals i/o volcals: Banda, Cobla, Combo, Conjunt instrumental, Coral infantil / juvenil i Coral adults. 

 Número de visites
202
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043