Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
Notícies
previsio
 
 
20/08/2018 | 18:40 h

Avís de convocatòria de vaga del servei de l'Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona

11 d'abril de 2018


Recordem que els tràmits també es poden via telemàtica http://orgt.diba.cat/cat/municipi.aspEl Servei de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona que dóna serveis de recaptació als ajuntaments de la província informa que els sindicats amb representació a l'organisme, CCOO i UGT, han convocat formalment vaga per als propers dies 13, 20, 26 d'abril i 4 de maig de 2018, dies en els quals hi ha previstos serveis mínims a Barcelona, Badalona, Castelldefels, Cerdanyola, Granollers, Igualada, Manresa, Mataró, Sant Feliu de Llobregat, Vic i Vilafranca del Penedès.

Des de l'Ajuntament s'informa a la ciutadania atès que a la nostra població té delegada la gestió i recaptació de tributs a aquest organisme i per tant aquesta vaga afectarà directament a la prestació del servei. Tot i que els tràmits es poden fer via telemàtica a través del següent enllaç: http://orgt.diba.cat/cat/municipi.asp.

La vaga pot afectar a la cobrança en voluntària d’un o més tributs i per tant es fa saber de la vaga amb l'objectiu que no interfereixi en la relació entre el ciutadà i els serveis prestats des del consistori.Número de visites
224
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043