Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
13/12/2018 | 17:44 h
Notícies
previsio
 
 
13/12/2018 | 17:44 h

Aquest divendres arriba el Carnestoltes als centres educatius

5 de febrer de 2018Avui dilluns els nens i nenes palafollencs i palofollenques ja tenien consignes del Rei Carnestoltes. Durant tota la setmana el nostre municipi picarà l'ullet a la festa amb pentinats divertits, petits i petites amb pijames durant tot el dia o roba al revés. Tot plegat per arribar a la festa de les disfresses el divendres.

El 9 de febrer tots els centres escolars i el local jove de Can Batlles celebrarà el Carnestoltes. El torn del matí anirà a càrrec de la llar d'infants municipal Palafollets que donarà la benvinguda al Rei Carnestoltes dins les seves aules amb música i portes obertes pels pares de 8.45 a 9.45 h. També al matí, l'escola Mas Prats organitzarà la Rua de Carnestoltes amb un seguit de novetats. El recorregut serà en forma de comparsa, així doncs, els nens i nenes desfilaran per la Rambla Les Ferreries i el c/Saló de Mas Pedrer a mateix temps que enmig de les dues escoles hi haurà el jurat popular per valorar les disfresses més originals, el grup més divertit... El lliurament dels premis tindrà lloc quan acabi la Rua. A les 15 h tancaran la proposta festiva amb xocolatada.
D'altra banda, el torn de tarda tindrà com a protagonistes l'escola Les Ferreries i el local jove Can Batlle. Mentre l'escola Les Ferreries convidarà a alumnes i a pares i mares a mostrar la seva disfressa pels carrers del poble amb el desig de fer festa, el local jove Can Batlle convidarà als joves del poble a partir de les 18 h a perdre la vergonya.

 Número de visites
466
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043