Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
Notícies
previsio
 
 
22/04/2018 | 20:27 h

L'Ajuntament promou l'eficiència energètica als negocis locals

14 de març de 2018


L`Àrea de Promoció Econòmica organitza el proper 6 d'abril una xerrada que té com a objectiu donar a conèixer mesures per reduir la factura. Adreçada a autònoms, PIMES i negocis locals, la xerrada és gratuïta i només cal formalitzar la inscripció a través del formulari telemàtic habilitat en aquesta informacióAmb el títol «La ineficiència energètica: com reduir la factura energètica fins a un 60% sense fer cap inversió», l'àrea de Promoció Econòmica convida a autònoms i empreses de Palafolls a aquesta xerrada gratuïta el proper 6 d'abril a les 10 h a l'edifici MiD. L'objectiu de la proposta és conscienciar al públic assistent que moltes mesures orientades a assolir un nivell d’eficiència energètica porten precisament a tot el contrari, la ineficiència. En una xerrada de 50 minuts es prendrà consciència de quines mesures es poden dur a terme per tal reduir el cost energètic i aportar valor als negocis de cadascun mitjançant l’anàlisi dels consums o la tria intel·ligent de les accions a dur a terme, així com quin ha de ser la implantació i elecció pel que fa a les energies renovables. Es posarà en relleu que qualsevol inversió en eficiència no ha de suposar mai una despesa sinó un benefici radical i quantificable des del primer moment.

A càrrec de Miquel Xena, enginyer en Telecomunicacions, s'intentarà donar resposta a preguntes recurrents com: la il·luminació a l'empresa, què és un gestor energètic, exemples reals d'eficiència energètica, la importància de la comercialitzadora elèctrica, etc.

Els interessants en assistir a l'acte només cal que complementin correctament el formulari d'inscripció telemàtic habilitat per aquest servei.Número de visites
227
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona