Ajuntament de Palafolls

Ajuntament de Palafolls
  • MIDA DEL TEXT        

21:16  |  17/08/2017

Data i hora oficial

El temps

Pcam- Forroll

ADREÇA

c/ Sant Lluís s/n

TELÈFON

937620043

FAX

937652211


DESCRIPCIÓ

El Forroll- PCAM Palafolls (Centre d'Art i Mèdia de Palafolls). L'eix conceptual al voltant del qual sarticula el projecte creatiu del PCAM sorganitza al voltant de tres conceptes bàsics: Formació, Producció i Exposició.
Dotar les persones dels mitjans necessaris per poder accedir a una formació apropiada en el camp de les noves tecnologies per tal de poder absorbir i donar sortida a la gran demanda de professionals en aquests camps. Un espai propi de tallers i professionals que ajudin en la producció de les obres que les aules teòriques plantegen i, finalment, un espai expositiu en el qual trobin cabuda les propostes més atractives, siguin de producció pròpia o bé que provinguin daltres espais expositius. La simplicitat i la claredat d'aquests conceptes ens permet suggerir, pel que fa a les obres del PCAM (Centre dArt i Media de Palafolls) una intervenció escalonada i proporcionada a la demanda que sanirà generant. Per això es proposa una primera fase de reformes que, un cop fetes les necessàries obres destabilitat i aïllament, no preveu cap altra partició de les sales de l'edifici.

 

- Radio Palafolls
- Art i media
 
La resta de l’equipament està en construcció i, per tant, l’únic que hi ha és un projecte del que es podria trobar en un futur a Can Forroll.

També et pot interessar...


Data de modificació: 28/07/2017 20:01:36

Escut de Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos:

  • Facebook
  • RSS