Ajuntament de Palafolls

Ajuntament de Palafolls
  • MIDA DEL TEXT        

01:45  |  24/09/2017

Data i hora oficial

El temps

Casal del jubilat i pensionistes

  • Sala Gran Respir

    Sala Gran Respir

ADREÇA

Plaça Joaquim Ruyra s/n

TELÈFON

937620766

HORARI

Servei respir: Dilluns a divendres de 9 a 13h i de 15 a 17h
Instal·lacions del centre de jubilats i pensionistes: de dilluns a divendres de 14.30 h a 19 h. També obert caps de setmana matí i tarda
Bar: Obert tots els dies matí, tarda i vespre


DESCRIPCIÓ

En aquest equipament municipal s'hi tronben localitzats dos serveis diferenciats:


Instal·lacions del centre de jubilats i pensionistes i bar:

Part de l'equipament obert en horari de tarda (14:30 a 19:00h) destinat a realitzar activitats d'oci per a la gent gran del municipi gestionat per una junta escollida en assemblea.

Hi ha també servei de bar amb preus assequibles, terrassa i sala polivalent.


Servei de respir: 

El Servei de Respir de l’Ajuntament de Palafolls es troba situat compartint espai amb el Casal d’Avis. En el primer pis d’aquest edifici és s'hi troben situades les instal·lacions d’aquest centre.

L’equipament disposa en l’actualitat d’ascensor i accés adaptat per a les persones amb mobilitat reduïda, una sala polivalent on es realitzen activitats variades que poden anar des de gimnàstica adaptada, tallers de memòria, manualitats… aquesta sala fa a la vegada de saleta d’estar i espai de menjador. El centre disposa de dos banys, un d’adaptat amb dutxa geriàtrica, un despatx, i un magatzem. Pel que fa als espais compartits, els usuaris del servei de Respir utilitzen per a totes les activitats que ho requereixen tant les dues sales del Casal d’Avis com la terrassa que dóna al parc de Joaquim Ruyra.

Actualment, s’estan realitzant una ampliació de les instal·lacions. Aquesta ampliació, també a la primera planta del mateix edifici, permetrà disposar d’una gran sala polivalent polivalent, un menjador, una office o cuina, despatxos, nous banys adaptats i més amplis i un nou accès.

 

 


També et pot interessar...


Data de modificació: 28/07/2017 19:57:53

Escut de Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos:

  • Facebook
  • RSS