Ajuntament de Palafolls

Ajuntament de Palafolls
  • MIDA DEL TEXT        

10:03  |  20/08/2017

Data i hora oficial

El temps

L’Ajuntament contractarà una 30a de monitors pel casal d’estiu

  • Casal estiu de Palafolls. Arxiu

    Casal estiu de Palafolls. Arxiu

18/04/2017

DESCRIPCIÓ

El consistori ja està preparant l’organització del que serà el Casal Municipal d’Estiu de Palafolls 2017. Ja està en marxa el procés de selecció del personal. Es calcula que es necessitaran una 30a de monitors, un vetllador i un director de lleure.

L’oferta, que pot variar depenent del nombre final de participants inscrits al casal, es pot consultar al web de l’Ajuntament de Palafolls, però, a gran trets, es busca 4 monitors a jornada completa i 8 més a mitja jornada durant els mesos de Juliol i Agost. Considerant que el mes de juliol és quan més participants acostumen a inscriure’s, també es busquen 18 monitors a temps parcial pel juliol.


L’oferta, que està oberta fins el prper 1 de maig, també  busca la contractació d’un vetllador a jornada completa als mesos de juliol i agost, que és quan es desenvoluparà l’activitat amb els infants i joves.


Per poder coordinar tot el casal d’estiu, l’Ajuntament contractarà un director d’activitats en el lleure de juny a setembre, a jornada completa, per tal de planificar, coordinar i dirigir el Casal Municipal d’Estiu de Palafolls per aquest estiu.

Els aspirants hauran de superar una prova teòrica-pràctica i una entrevista personal.


Enguany l’activitat s’adaptarà a la nova normativa per a les activitats de lleure (267/2016) que, entre d’altres coses, anul·la la figura dels premonitors o ajudants de monitor menors d’edat, que havien existit en anys anteriors.


Tots els interessats poden consultar la convocatòria AQUÍ i les sol.licituds s’hauran de presentar al registre general de l’Ajuntament abans del primer de maig.Data de modificació: 19/04/2017 10:21:53

Escut de Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos:

  • Facebook
  • RSS