Ajuntament de Palafolls

Ajuntament de Palafolls
  • MIDA DEL TEXT        

10:03  |  20/08/2017

Data i hora oficial

El temps

L’Ajuntament tramita 570 certificats digitals en els primers 10 anys de servei

  • El certificat digital permet operar per internet

    El certificat digital permet operar per internet

10/04/2017

DESCRIPCIÓ

Justament fa 10 anys que l’Ajuntament de Palafolls és entitat de registre del certificat digital, cosa que li permet tramitar insitu aquesta identificació electrònica que permet comunicar-se telemàticament amb garanties d’autentificació.  De fet, el nostre ajuntament va ser pioner al Maresme com a entitat de registre.

El certificat idCAT és un certificat reconegut d'identificació i signatura electrònica, emès per l'Agència Catalana de Certificació - CATCert , que assegura la integritat i confidencialitat de les transaccions electròniques garantint la identitat dels ciutadans i de les ciutadanes.

Amb l'identificador digital idCAT podeu signar correus i documents electrònics i fer operacions amb ells. Amb aquesta certificació es dóna validesa oficial als tràmits fets per aquestes vies digitals.


El certificat idCAT permet fer tràmits amb l’Ajuntament , la Generalitat de Catalunya i també amb  l'Administració de l'Estat, com  per exemple, la presentació més senzilla de la declaració de la renda aquests dies.

Per aconseguir el certificat heu d’omplir el formulari de sol·licitud. Es pot fer a casa (el formulari el trobareu a internet) o directament a l’Ajuntament on, a més, validaran la teva identitat amb el DNI. Després podreu descarregar-vos al vostre ordinador i instal·lar-vos el ceertificat digital amb el que operar a través de la xarxa amb l’autentificació.


El certificat el pot demanar qualsevol persona que estigui interessada en relacionar-se telemàticament amb organismes i entitats, i realitzar transaccions que requereixen de la identificació.

A més també existeix l’idCAT Mòbil, el nou sistema d'identificació i signatura electròniques a través de dispositius mòbils que es pot utilitzar per a fer tràmits amb les administracions catalanes.


Més informació:

Web IdCat


Certificats Digitals
Create line charts


Data de modificació: 10/04/2017 12:31:48

Escut de Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos:

  • Facebook
  • RSS