Ajuntament de Palafolls

Ajuntament de Palafolls
 • MIDA DEL TEXT        

10:04  |  20/08/2017

Data i hora oficial

El temps

Dissabte es presenta "Obre la finestra", el nou llibre sobre Palafolls

 • Obre la finestra

  Obre la finestra

 • Alguns dels llibres editats per l'Ajuntament

  Alguns dels llibres editats per l'Ajuntament

19/04/2017

DESCRIPCIÓ

Coincidint amb Sant Jordi, aquest dissabte es presentarà a la Biblioteca de Palafolls “Obre la finestra”, l’últim llibre editat per l’Ajuntament de Palafolls que presenta un acurat estudi sobre la natura de Palafolls. El llibre, doncs, fa un recorregut per la nostra vila analitzant l’entorn des d’un punt de vista natural.

Obre la finestra és de fet el treball de recerca de les estudiants palafollenques Mar Selvaggi i de Marina Cabrera, que va aconseguir el primer premi del concurs de treballs de recerca que organitza cada any el consistori.

Amb aquest llibre, l’Ajuntament continua amb la voluntat de publicar els millors treballs de recerca d’estudiants de batxillerat que facin referència a la nostra vila.


D’aquesta iniciativa han sorgit els llibres sobre la “Reconstrucció històrica del Castell de Palafolls” (2014) de Marina Ayala i Jessica Tresserras o “l’Agricultura a Palafolls, abans i ara” (2015) d’Aleix Freixa,  que també són treballs de recerca d’estudiants locals.


A partir de dilluns vinent es podrà recollir gratuïtament el llibre “Obre la finestra” a les dependències municipals (pl. Major, 11).

Paral·lelament el consistori ha fet una segona tirada d’un centenar d’exemplars del llibre de regal del passat Nadal; “Cases amb eixida i hort”. Un cop esgotada la primera edició, es va crear una llista de persones interessades i ara s’ha fet una tirada especial per cobrir la demanda. També es podrà recollir a partir de dilluns.Data de modificació: 19/04/2017 11:47:24

Escut de Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043

Comparteix:

 • Twitter
 • Facebook

Segueix-nos:

 • Facebook
 • RSS