Ajuntament de Palafolls

Ajuntament de Palafolls
 • MIDA DEL TEXT        

10:04  |  20/08/2017

Data i hora oficial

El temps

Les associacions i entitats de Palafolls de nou protagonistes de la Festa Petita

 • Els DiablesFolls en un espectacle de foc

  Els DiablesFolls en un espectacle de foc

 • Festa Petita 2017

  Festa Petita 2017

11/04/2017

DESCRIPCIÓ

Un any més, coincidint amb la Setmana Santa, el nostre municipi es vesteix de festa per celebrar la Festa Petita. De nou es confia a les entitats locals l’organització de les diferents activitats que es duran a terme aquests dies. Així es pretén fomentar, impulsar i reconèixer  las tasca d’aquestes entitats que són les que vertebren la realitat cultural i associacitiva del nostre poble.

De fet, la festa d’enguany s’inaugurarà amb la presentació d’una nova entitat cultural a Palafolls. Es diu “El Búnquer” i es presentarà aquest divendres amb un concert al Forroll amb l’actuació de 4 grups; 2 d’ells de Palafolls (DJ Joss i Cheri), un de Barcelona  (Reviver) i un últim vingut d’Alacant (Transparentes). El concert, que és gratuït, començarà a les 8 del vespre amb servei de bar.


Dissabte és el dia dels DiablesFolls. La colla de diables de la nostra vila serà l’encarregada de la tabalada que a partir de les 21h farà camí cap a l’era de Can Calau, on es llegiran els Versots de Palafolls d’aquest any.

A partir de les 21.30h començarà el correfoc pels carrers del centre de la nostra vila.


Diumenge serà lúltim dia d’activitats relacionades amb la Festa Petita amb el protagonisme de la Cobla de Palafolls. En acabar la missa de Pasqua, la formació oferirà una ballada de sardanes a la plaça del Fòrum Palatiolo, aproximadament a les13h.

Després de l’audició de sardanes, es donarà per finalitzada la Festa Petita de Palafolls.


Tots els actes són gratuïts i compten amb la promoció i col.laboració de l’Ajuntament de Palafolls i de les entitats organitzadores.Data de modificació: 11/04/2017 12:31:16

Escut de Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043

Comparteix:

 • Twitter
 • Facebook

Segueix-nos:

 • Facebook
 • RSS